Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Isolerglas

Immiga fönster som aldrig känns rena?

Kanske de upplevs lite gråa också? Detta är resultatet av när glaset är punkterat. Det går inte att laga utan vi byter ut glaskassetten mot en ny. Du slipper byta hela fönstret! Oftast tar det inte mer än en timme per fönster att åtgärda. Snabbt, snyggt och effektivt! Det är ett kostnadsmedvetet val om det bara är glaset som är skadat/förbrukat.

Ombyggnad

Vi gör en hel del ombyggnationer från 1+1 fönster (äldre modell av fönster där du putsar emellan glasen) till fasta isolerglas. Fungerar utmärkt där du ändå inte öppnar fönstren. Dessutom ett väldigt prisvärt alternativ både vad gäller energibesparing och investeringspeng.

Kundanpassade glas och mått

Isolerglas tillverkas i exakta mått efter kundens behov vid beställning. Det finns inga standardmått som går att lagerhålla. Man får räkna med 2-3 veckors leveranstid vid isolerglasbeställning.

Variationer & Tillval

Genom att till exempel välja mönstrat glas, ljuddämpande glas, solskyddsglas eller energiglas får du både ny funktion och nytt utseende på ditt fönster. Fråga oss om du har funderingar kring vilka olika alternativ det finns på isolerglasen.

Vi säljer alla typer av isolerglas så hör av dig med det DU vill förbättra så hjälper vi dig att hitta rätt!

ROT-avdrag

Vill du använda ROT-avdrag är det inga problem. Det ger dig 30 % skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Överenskommelse om att utnyttja rotavdrag skall göras innan arbetet påbörjasta rätt.