Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fönsterreparationer

Trasigt fönster

Vi har många olika glastyper på lager för att snabbt kunna laga ditt fönster.  Vill du själv sätta i det nya glaset är du välkommen att handla glas, stift och kitt hos oss. Kommer du med bågen till oss får du 40% rabatt på reparationen! Vi behöver ha fönster bågen  innan kl. 8.00 då  är du garanterad fönstret tillbaka samma dag. Eller så bokar du in en tid så gör vi det medans du väntar. Om du inte kan få loss ditt fönster eller om det är för stort bokar vi in en tid som passar för ett hembesök.

Energibesparing & Ljudisolering

Du kan även göra energibesparing på vanliga kopplade fönster. Då byter vi ut innerglaset mot ett energiglas. Med hjälp av lamellglas kan man (om plats finns) göra en buller reduktion. Lamellglaset består av 2 st glas med ett plastskikt emellan. Används både som ljudglas, säkerhetsglas, räckesglas.

Omkittning

Gammalt kitt spricker och faller av och dessutom gillar fåglarna att äta fönsterkitt med linolja i. Innan allt kitt är borta är det viktigt att fylla i med nytt för att förhindra vattnet att komma ner i träet som då kan bli förstört. Om man underhåller sina fönster förlänger man livslängden med många år! Vi använder ett plastiskt kitt som är elastiskt och därmed håller mycket längre än de traditionella kittet.

Rutten eller skadad båge/bottenstycke

Vi har snickare som vi samarbetar med som löser detta åt oss. Dock inget du kan få under dagen. För mer info slå oss en signal.